Expertise

Accountbeheer door Communiq

Onze accountmanagers hebben passie voor de formules waarmee ze samenwerken. Zie ze als gelegenheidscollega's of collega's op afstand. Gezamenlijk hebben we één doel; de ondernemers op lokaal niveau laten excelleren. Hierbij voelen we een grote mate van verantwoordelijkheid voor de formule.

Het doel van accountbeheer

Onze accountmanagers zijn de aanjagers van de ondernemers. We plaatsen de ondernemer op een voetstuk en maken local heroes van ze. Dat betekent ook kritisch durven zijn, naar elkaar maar ook naar onszelf. Soms is een campagne heel succesvol maar had het nóg beter gekund. De kennis die we hiermee opdoen delen we dan via het LSM-platform, zodat ook andere ondernemers er wat aan hebben.

Hoe wij accountmanagers zien

Onze accountmanagers zijn altijd bereikbaar. Geen terugbelnotities of 'zet maar even op de mail'. Zowel op corporate als op lokaal niveau zijn we gesprekspartner met de juiste kennis. En 'accountable' zijn betekent voor ons ook verantwoordelijkheidsgevoel hebben en dit uitdragen. Als team voelen we ons verantwoordelijk voor elkaar en helpen we elkaar waar nodig.

Wil jij samen met Communiq een project starten?

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.