Expertise

Corporate marketing door Communiq

Van corporate naar lokaal en weer terug. Dat is de ideale wisselwerking tussen het hoofdkantoor en de lokale winkel. De franchiseformule en de ondernemer. Helaas leven wij niet in een ideale wereld en is het soms nodig dat iemand ons helpt om deze ideale wereld zo goed mogelijk na te leven.

Communiq is gespecialiseerd in het werken met franchiseorganisaties en staat graag voor je klaar. Door onze jarenlange ervaring in deze markt schakelen we makkelijk tussen het hoofdkantoor en de lokale ondernemer.

Het doel van corporate marketing

Als franchisegever wil je jouw merk en formule landelijk uitdragen. Maar een sterk landelijk merk, betekent niet automatisch succes voor de lokale ondernemer. En vaak is de meeste omzet voor een merk te danken aan sterke lokale marketingacties en lokale vindbaarheid op social media en het internet. Communiq gelooft dan ook dat landelijke marketingcampagnes alleen werken als deze lokaal gedragen worden. Dat is de visie van Communiq op marketing voor organisaties met een formule. Wij noemen dat franchise marketing.

Hoe wij corporate marketing zien

Om corporate marketing te laten slagen moet iedereen zijn steentje bijdragen. Wij realiseren dit door franchise marketing te bedrijven. Een aparte tak van sport. Een sport die wij heel serieus nemen en waar we de beste in willen zijn. Door een goede inzet van franchise marketing werken we samen met het hoofdkantoor en de lokale ondernemer aan een eenduidig merk en meer rendement.

Samenwerken aan een eenduidig merk met franchise marketing?

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.