Expertise

DTP door Communiq

Omdat we bij Communiq geen half werk leveren is desktop publishing, oftewel DTP, een belangrijk onderdeel van onze business. Geen formule is succesvol zonder zichtbare advertenties, flyers, social mediaberichten, menukaarten, formulieren, apps, websites of mailings.

Communiq regelt het totale pakket. En of het materiaal nu nodig is voor een ver van tevoren bedachte campagne of voor een spoedactie: Communiq staat altijd voor iedereen klaar!

Het doel van onze DTP'ers

Onze DTP'ers zijn ware vakidioten. Het liefst zitten ze elke dag bij onze klanten in de winkel, zodat ze helemaal op kunnen gaan in het merk. Onze DTP'ers vertalen de huisstijl en formule consistent door in alle campagnes en het POS-materiaal. Hierdoor draagt iedere uiting, zowel online als offline, bij aan het positieve imago en de positie van het merk.

Uniformiteit is gewaarborgd en zo hoef jij je als ondernemer geen zorgen te maken over verschillende uitstralingen van het merk. Dit is waar onze professionals in de DTP-studio voor staan.

Hoe wij DTP zien

Wij houden van korte lijnen! Zowel met onze klanten als intern. De DTP'ers werken dan ook direct samen met de accountmedewerkers. Door onze jarenlange ervaring in Local Store Marketing zijn we in staat om de klant op ieder moment te ondersteunen met sterke lokale marketingacties. Van concept tot uitwerking. Je ontvangt dus het totale plaatje. En dat na slechts één telefoontje of mailtje!

DTP voor jouw ondernemers makkelijker maken?

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.