Expertise

Local POS-materiaal op maat door Communiq

Een sterk ontwerp van onze DTP-studio, slimme software van het LSM-platform en goed advies van onze LSM-specialisten. Daarmee zorgen we voor een krachtige POS-lijn in de winkels. Als we met onze franchise marketingtools de traffic naar de winkels verhogen, is het volgende doel conversie. Een POS-lijn draagt in belangrijke mate bij aan een hogere conversie en gemiddelde besteding van de klant.

Het doel van local POS-materiaal op maat

De kracht van local POS-materiaal is activatie. Met de tools in ons LSM-platform activeren we de ondernemer en laten we hem aan de slag gaan met de campagne. Geen campagne gaat het land in voordat de ondernemer nagedacht heeft over lokale relevantie, inhakers en social media. De ondernemer heeft de mogelijkheid om de campagne volledig te personaliseren.

Hoe wij POS-materiaal zien

Door ons sterke netwerk, werken we met de beste POS-leveranciers en de nieuwste print technieken. Onze ervaring met POS-leveringen zorgt ervoor dat we aan iedere winkel een op maat gemaakt pakket kunnen leveren. We kunnen franchise formules in de volledige breedte ondersteunen: van campagne uitwerking tot campagne levering.

Wil jij ook een sterke POS-lijn?

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.