Expertise

Local Store Marketing door Communiq

Local Store Marketing (LSM) zit in ons DNA gebakken. Communiq is namelijk ontstaan vanuit de keuken van een franchise-onderneming. Alles wat we doen binnen Communiq werkt vanuit het LSM-principe: zorg dat je lokaal relevant bent!

Lokaal is de plek waar het gebeurt. Daar komen de klanten en daar moet je top-of-mind zijn als de klanten op zoek zijn naar jouw producten en diensten. De klanten moeten je weten te vinden en moeten een goede klantervaring krijgen als ze jouw winkel binnenkomen.

Het doel van Local Store Marketing

Onze franchise marketingspecialisten weten wat er nodig is voor een succesvolle lokale marketingcampagne. We denken op corporate niveau mee met de formules, strategie en campagnes. Maar we staan ook met de voeten in de klei en weten precies wat er speelt bij de lokale ondernemer.

Local Store Marketing is dan ook een verlengstuk van de landelijke marketingcampagnes. Communiq vertaalt deze campagnes naar de lokale ondernemingen. Op deze manier zorgen we voor relevantie bij de klanten en de lokale gemeenschap. Hierdoor wordt de campagne nog succesvoller.

Hoe wij Local Store Marketing zien

Het einddoel van lokale marketing is het creƫren van sales. Maar sales bereik je alleen als je actie onderneemt. Door de inzet van Local Store Marketing heeft Communiq contact met klanten op winkel- en locatieniveau. We weten dus waar ze zitten. Door de lokale marketing ontzorgt Communiq de lokale ondernemer. We leveren gemak, handvatten en kant-en-klare campagnes. Op deze manier profiteert de lokale ondernemer van de landelijke campagnes.

Meer rendement halen uit lokale marketing?

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.