Expertise

Projectmanagement door Communiq

Onze projectmanagers gaan tot het uiterste om projecten binnen de gestelde deadline op te leveren. Maar een deadline is niet het enige wat telt. Onze projectmanagers zijn pas tevreden als iedereen blij is met het eindresultaat.

Ze gaan verder dan alleen het opleveren van de gevraagde dienst. Ze adviseren en denken met de klant mee. En halen het maximale uit de beschikbare middelen, de capaciteit en het budget. Op deze manier tillen ze de projecten tot een hoger niveau maar blijven ze ook realistisch.

Het doel van projectmanagement

Onze projectmanagers zijn een belangrijke sleutel om een project tot een succes te maken. Ze voeren alle taken uit die nodig zijn om het gewenste eindresultaat te halen; ze plannen, organiseren en controleren. Maar de belangrijkste taak is waarschijnlijk het motiveren, enthousiasmeren en managen van het projectteam. Want alleen een enthousiast projectteam met een duidelijk einddoel voor ogen, kan de gewenste kwaliteit leveren.

Hoe wij projectmanagement zien

Onze projectmanagers zijn de aanjagers, maar trappen soms ook op de rem. Niet omdat ze dat zo leuk vinden, maar omdat ze de kwaliteit waarborgen. Bij Communiq is alles mogelijk, maar ook wij moeten kijken naar wat belangrijk is en prioriteit heeft. Samen met onze klanten bepalen we de prioriteiten en zetten we de scope van een project neer.

De projectmanagers houden het overzicht op alle projecten. Ze zorgen ervoor dat de projecten op tijd, met de juiste kwaliteit en binnen het gestelde budget worden opgeleverd. Eigenlijk zijn ze de ideale collega's buiten de deur.

Wil je samen met Communiq een project starten?

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.