De ogen en oren van Communiq

Afgelopen jaar al eens met Communiq gebeld? Grote kans dat wij elkaar dan al gesproken hebben! Mijn naam is Judith en ik werk sinds januari 2020 bij Communiq op de accountafdeling. Alle aanvragen komen als eerste bij mij binnen, of dit nu telefonisch is, via de mail of Whatsapp. Je kunt dan ook zeggen dat ik de ogen en oren van Communiq ben!

Ik ben geboren en getogen in Amersfoort, een echte keientrekker dus. Na het afronden van mijn bachelor Communicatiesystemen ben ik gestart als Intercedente bij Olympia Uitzendbureau. Een afwisselende functie waar snel schakelen key is. 

Hoe kom je dan bij Communiq in Zwolle? 

Nadat ik, zoals men het heerlijk cliché zegt, voor de liefde verhuisd ben, werd het ook tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik houd ervan om met verschillende dingen bezig te zijn, om veel klantcontact te hebben en ‘to get things done’. Bij Communiq kan ik dit perfect combineren met mijn achtergrond in communicatie en marketing. Iedere dag is anders, en elke dag biedt nieuwe inzichten. Ik weet ’s ochtends nooit wat de dag gaat brengen en dat aspect maakt mijn functie zo interessant!

Alles uit het leven halen is mijn motto. Ik vind het heerlijk om te borrelen en even helemaal los te gaan op de dansvloer, maar ga ook met hetzelfde plezier een stuk wandelen in het bos. Daarnaast mag je me altijd wakker maken voor een vroege vlucht naar een mooie stad of een mooi land.

Ik hoop nog lange tijd onze klanten te kunnen helpen bij vragen rondom LSM marketing. Hebben wij binnenkort ook (weer) contact?