Geen dag is hetzelfde in deze dynamische functie van Commercieel Medewerker Binnendienst bij Communiq. Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je een belangrijke spil binnen onze organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en werkt voor aansprekende merken in Nederland.


Wat zijn je werkzaamheden?

Wat heb je nodig voor deze functie?

Wie is Communiq?

Communiq is een franchise marketing bureau. Met een gedreven team franchise marketing specialisten werken we aan corporate en lokale kansen voor aansprekende merken en formules in Nederland. Door de inzet van onze kennis, creativiteit en slimme (online) tools helpen wij organisaties én hun franchisenemers. Zo werken we samen met onze klanten aan een eenduidig merk(verhaal) en meer rendement uit lokale marketing.

Wat bieden wij jou?

Bij Communiq stap je binnen in een informele sfeer waar je volop de mogelijkheid krijgt om aan je eigen professionele groei verder te werken. We bieden je goede arbeidsvoorwaarden en zicht op vast dienstverband. Je komt te werken in een accountteam met 5 collega’s waarmee je nauw samenwerkt aan de next step in franchise marketing voor onze klanten. Na een inwerkperiode waar je on-the-job alles van Communiq en onze klanten leert kennen, kun je zelfstandig verder groeien binnen de functie.

Reageren?

Reageren op deze vacature doe je door een korte en bondige brief met je cv te sturen naar personeelszaken@communiq.nl of via de onderstaande sollicitatiebutton.

Openingstijden feestdagen