Bij Communiq zoeken we een ervaren Grafisch Vormgever / DTP’er die zich inzet voor het uitwerken en technisch vormgeven van diverse communicatiemiddelen. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van hoogwaardige drukwerkmaterialen, waaronder POS-materiaal, advertenties, posters en flyers. Daarnaast duik je met enthousiasme in het ontwikkelen van online campagnes voor Instagram, Facebook en YouTube.

In deze rol heb jij een adviserende rol richting ons accountteam en de klanten als het gaat om succesvolle concepten & visuals. Daarnaast ben jij samen met onze studio het aanspreekpunt voor creatieve projecten en zorgen jullie er samen voor dat visuals voor de campagne tijdig worden opgeleverd.

Wat heb je nodig voor deze functie?

Wat bieden wij jou? 

Over Communiq
Communiq is een franchise marketingbureau. Met een gedreven team van franchise marketing specialisten werken we aan corporate en lokale kansen voor aansprekende klanten. Door de inzet van onze kennis, creativiteit en slimme tools helpen wij organisaties én hun franchisenemers. Zo werken we samen aan een eenduidig merk en meer rendement uit lokale marketing.

Communiq werkt voor topmerken als McDonald’s, Pearle Opticiens, ANWB, en Kwalitaria.

Reageren?

Reageren op deze vacature doe je door een bondige motivatiebrief met je cv en portfolio te sturen naar personeelszaken@communiq.nl of via de onderstaande sollicitatiebutton.

Openingstijden feestdagen