Wie zijn wij?

Hands on! Punt.

Geen aanvraag is ons te groot, (of te klein)! We nemen alles uit handen, van het eerste concept tot het design, door naar productie of digitale plaatsing en zelfs montage regelen we mee. Geen uitdaging is voor ons te groot, NEE komt dan ook niet voor in ons vocabulaire. 

Dit is de identiteit waar wij voor staan. Ons team bestaat uit creatievelingen, elk met hun eigen specialisme. We zijn efficiënt en toegewijd om het maximale uit elke opdracht te halen. Je kunt het Zwolse nuchterheid noemen, maar aan het einde van de dag zijn we collega’s waar je van op aan kunt. Beschouw ons als het verlengstuk van jouw bedrijf, jouw partner voor álle marketing- en communicatiemiddelen.

Jouw organisatie, jouw marketing

The next step in franchise marketing: al meer dan 23 jaar dé go-to marketingpartner voor franchiseorganisaties op het gebied van corporate en lokale marketing.

Met onze focus op franchise marketing weten wij exact wat er speelt bij franchise formules. We begrijpen de dynamiek en verzamelen dagelijks unieke marktinzichten die onze partners helpen hun strategieën te optimaliseren.

Diezelfde inzichten zetten wij in om onze manier van werken constant te verbeteren.

De motor achter onze dienstverlening is ons krachtige Franchise Platform, ontwikkeld met meer dan 23 jaar aan inzichten binnen franchise marketing. Hierdoor blijven we vooroplopen en voegen we échte waarde toe. Zo maken wij het verschil voor onze klanten. 

"In 1995 grillen we parttime hamburgers in een fastfoodrestaurant. We hebben wat gemeen: we zijn servicegericht en ambitieus. Al fantaserend over het ondernemerschap ontstaat er een visie. Een visie op franchise marketing. We willen verbinden. Het blijft niet onopgemerkt. We mogen onze dromen pitchen en verruilen de keuken voor het kantoor"
- Hans Rein

Hoe wij impact creëren

Communiq is hét franchise marketingbureau van Nederland. Het draait bij ons om impact. We ondersteunen zowel franchisehoofdkantoren als lokale ondernemers bij het aantrekken van klanten. Dit doen we door krachtige marketingconcepten te bedenken en deze snel én slim uit te voeren. Wij creëren alle uitingen volgens corporate richtlijnen en nemen daarbij ook de afstemming tussen hoofdkantoor en franchiser uit handen.

Corporate branding en lokale marketingactiviteiten moeten elkaar maximaal versterken. Communiq zoekt continu naar ‘the next step in franchise marketing’. Dit doen we door offline en online marketingacties te verbinden en verbeteren middels data analyses. Daarnaast werken we slim en efficiënt door informatie en werkstromen zoveel mogelijk te digitaliseren via ons Franchise Platform. 

LOCAL STORE MARKETING

Wij helpen jou met je lokale zichtbaarheid vergroten

Openingstijden feestdagen